A Számítástechnika-Eger oldal meglepő lehet a legtöbb ember számára aki ide tévedt, hiszen a nevével ellentétben itt nem fog IT-ra szakosodott szolgáltatásokat és termékeket találni. Ez nem más mint egy valamilyen okból megszűnt vállalkozás honlapjába való új élet lehelése. Innentől kezdve hírportálként funkcionál ez az oldal, ahol megosztom majd a magyar piaci szereplők, cégek történeteit. Specifikusan olyan bejegyzések fognak születni, amelyek egy-egy niche témakörben mutatnak majd be ipariági megoldásokat.

Nem az első cikkekel foglalkozó oldal ez. Hasonló témákban szemezgethet az interneten szörfölő kisember további híroldalakon is, mint a Bicikliút. Itt lehet csak igazán eltévedni, ha posztok olvasáásáról van szó.

Én se igazán akarok mást csinálni péntek délután, mint blogbejegyzéseket írni. De erőt ad a tudat, hogy létezik olyan híroldal is a világon, ami pontosan ugyanilyen mint a Számítástechnika-Eger. Készülj fel mert ismét egy meglepő név következik: Fűtésdoktor. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi portál bejegyzés születik Magyarországon, ilyen lehetetlen nevekkel.

Jó szórakozást, esetleg munkát az oldalon! Én viszont már mennék haza Fenegyerek 3. évadot darálni…