Már minden készen állt az esküvőnkre, csak a meghívó elkészítése majd a kiküldése volt hátra. Én nem vagyok kreatív típus, így azt mindenképp elvetettem, hogy saját magam tervezzem meg a meghívónkat. Próbáltam a csodálatosan rajzoló nővéremet megkérni, de mivel tudja, hogy kritikus vagyok, így nem vállalta ezt a feladatot. Így úgy döntöttem, hogy egy profi céggel készíttetem el őket és milyen jól döntöttem!

Mindenképp közeli céget kerestem, ahova személyesen be tudok menni konzultálni, így a budapesti cégeken kívül más nem kerülhetett számításba. Így jutottam el a Webalbum esküvői meghívó céghez, akik kifejezetten erre specializálódtak. A választással nagyon meg voltam elégedve, segítettek a típus kiválasztásában és ötleteket is tudtam gyűjteni általuk a szöveghez, illetve a meghívó idézethez. A példányokat a kellő számban készítették el a megadott határidőre, rendkívül jó minőségben és nagyon kedvező áron. Ezután nem volt más hátra, mint személyesen meglátogatni a rokonokat, barátokat, ismerősöket és elvinni nekik az elkészült meghívót. Rengeteg időt, energiát és idegeskedést spóroltam így meg magamnak, így azóta is hálás vagyok ennek a cégnek.

A meghívók azóta is ott vannak a rokonok szekrényén emlékként, így örülök, hogy időtálló, minőségi terméket kaptam. Örök emlék maradt számunkra is, amit férjemmel azóta is szeretettel veszünk elő olvasgatni. Mindenkinek javaslom hát, hogy profi szakcéghez forduljon, aki minőségi munkával viszonozza a belé fektetett bizalmat.

Webalbum esküvői meghívó